Gratis verzending vanaf €50,-!

Welkom in onze Webshop

You’re in the right place

Tasjekopen.nl

SHOPPING

Welkom in onze webshop met geweldige producten als Tassen, Fashion, Sieraden, Smartwatches

De webshop voor de laatste trends

Fashion

Smartwatches

Tassen

Sieraden

0 +
Jaren ervaring in Fashion en Sieraden
0
Facebook volgers
0
Instagram volgers

Onze favorieten

Blijf bij de tijd

Onze smartwatches

Let’s get digital! met de gloednieuwe OOZOO Smartwatches. Alle modellen zijn smartwatches voor dames en heren (voor Android en iOS). De meeste van deze unisex smartwatches hebben een verwisselbare magnetische mesh band of een sportieve rubber band. Bij deze producten wordt een oplader meegeleverd.

Deze fashionable designs van de OOZOO Smartwatches collectie is de slimme oplossing voor iedereen. De neutrale kleuren en bijpassende horlogebanden maken het horloge tot een mooi en functioneel accessoire, dat bij iedere outfit past. Houd je van afwisseling? Dat kan! De horlogebanden zijn namelijk verwisselbaar. De horlogebanden passen op onze smartwatches modellen Q00110-122 en Q00300-332.

Over ons

Tasjekopen is een klein familiebedrijf met een webshop en een trendy winkel in het hartje van Zwolle. De collecties worden met veel passie uitgezocht door Jan, Marga en Annelore. Marga heeft meer dan 30 jaar ervaring in de Fashion en Sieraden detailhandel, waarmee we bij Tasjekopen een groot netwerk hebben opgebouwd in de mode wereld.
In 2009 is Marga samen met dochter Annelore gestart met de winkel in Zwolle. Door de jaren heen is het assortiment in de winkel versterkt met bekende sieraden merken en de laatste fashion uit de bekende mode steden. Er is een winkel ontstaan waar je kunt slagen voor een complete outfit. Ook zijn we trots op ons eigen tassen label Passione, deze tassen worden door ons zelf ontworpen en laten we onder eigen label produceren en zijn alleen bij Tasjekopen te verkrijgen.

clothes store interior

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!