Gratis verzending vanaf €50,-!

Klantenservice

Contact

Tasjekopen
Diezerstraat 57
8011 RC Zwolle
Telefoon: 038 458 1114
E-Mail: webshop@tasjekopen.nl
KvK-nummer: 67607330
BTW-nummer: NL857091402B01

Maandag 13:00–17:30
Dinsdag 10:00–17:30
Woensdag 10:00–17:30
Donderdag 10:00–21:00
Vrijdag 10:00–17:30
Zaterdag 10:00–17:00
Zondag 13:00–17:00

Betalen

Wij accepteren IDEAL 

Bij ons kan ook betaald worden via PayPal

Betalen middels credit card is mogelijk

Verzenden & Bezorgen

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De verzendkosten bedragen:

€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen

€4,95 voor bestellingen onder de €50,-

Bestellingen vanaf €50,- worden GRATIS verzonden.

Levering verloopt via PostNL voor briefpost en pakketbezorging. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bestellingen vanaf €50,- worden GRATIS verzonden.

Retourneren & Ruilen

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contact formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 • Zorg ervoor dat de artikelen die je retourneert (indien mogelijk) in de originele artikelverpakking zitten en dat alle labels eraan zitten. De labels op de verpakking van het artikel zorgt ervoor dat wij je retour zorgvuldig kunnen verwerken.
 • Pas op met make-up: een item met make-up vlekken wordt retour genomen, maar kan tot 100% in waardevermindering doorberekend worden als het daadwerkelijk aantoonbaar niet meer door ons te verkopen is.
 • Op maat gemaakte en gepersonaliseerde producten kunnen niet retour en/of geruild worden.
 • Er wordt geen wasgarantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.
 • Stuur kopie factuur of bestelbon mee, zodat we uw retour/ruil zorgvuldig kunnen verwerken.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onderstaande formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico waar de verzegeling van verbroken is
Producten die na opening niet retour kunnen, om hygiënische of gezondheidsrisico’s, mogen uitgesloten worden van herroeping. Deze producten moeten dan wel verzegeld zijn. Bij niet verbroken verzegeling mogen de producten gewoon retour. Na verbreken van de verzegeling komt het herroepingsrecht pas te vervallen. 

Betreft de volgende producten:

 • Verzegelde producten mogen alleen worden geweigerd wanneer de verzegeling is verbroken bij:

  · hygiënische producten

  · producten met een gezondheidsrisico

  · audio- en video-opnamen

  · computerprogrammatuur

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via onderstaande contact formulier. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzig

Als u een product in onze winkel (Diezerstraat 57, 
8011 RC Zwolle)  koopt, dan heeft u geen wettelijke bedenktijd. De mogelijkheid om te ruilen, retourneren of teruggave van uw geld staat op de kassabon of vermeld in onze winkel. 

Veiligheid

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

 

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

 

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Onze website is voorzien van een SSL certificaat, wat ervoor zorgt dat onze data voorzien is van encryptie.

First Class Service

blue and white 2 signage

Team Tasjekopen

Wij doen ons uiterste best om u van alle informatie te voorzien.