Gratis verzending vanaf €50,-!
retourneren / retourbeleid

Inhoudsopgave

Bedenktijd / Retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contact formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

RETOURVOORWAARDEN

  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Zorg ervoor dat de artikelen die je retourneert (indien mogelijk) in de originele artikelverpakking zitten en dat alle labels eraan zitten. De labels op de verpakking van het artikel zorgt ervoor dat wij je retour zorgvuldig kunnen verwerken.
  • Pas op met make-up: een item met make-up vlekken wordt retour genomen, maar kan tot 100% in waardevermindering doorberekend worden als het daadwerkelijk aantoonbaar niet meer door ons te verkopen is.
  • Op maat gemaakte en gepersonaliseerde producten kunnen niet retour en/of geruild worden.
  • Er wordt geen wasgarantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.
  • Stuur kopie factuur of bestelbon mee, zodat we uw retour/ruil zorgvuldig kunnen verwerken.

Uitzondering verzegelde producten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onderstaande formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico waar de verzegeling van verbroken is
Producten die na opening niet retour kunnen, om hygiënische of gezondheidsrisico’s, mogen uitgesloten worden van herroeping. Deze producten moeten dan wel verzegeld zijn. Bij niet verbroken verzegeling mogen de producten gewoon retour. Na verbreken van de verzegeling komt het herroepingsrecht pas te vervallen. 

Betreft de volgende producten:

  • hygiënische producten
  • producten met een gezondheidsrisico
  • audio- en video-opnamen
  • computerprogrammatuur

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via onderstaande contact formulier. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Formulier t.b.v. RETOURNEREN of RUILEN

U kunt op volgende manieren een retour aanmelden
Digitale aanmeldformulier voor herroeping

U kunt gebruik maken van onze digitale aanmeldformulier. Klik op onderstaande knop om naar het aanmeldformulier te gaan. Om miscommunicatie te voorkomen is onze voorkeur gebruik te maken van het digitale aanmeldformulier. 

E-mail en download Modelformulier voor herroeping
U contact met ons opnemen via webshop@tasjekopen.nl en gebruik maken van onze Modelformulier voor herroeping. Deze is te downloaden via onderstaande knop

Winkel (Diezerstraat 57)

Retourvoorwaarden

Als u een product in onze winkel* koopt, dan heeft u geen wettelijke bedenktijd. De mogelijkheid om te ruilen, retourneren of teruggave van uw geld staat op de kassabon of vermeld in onze winkel*. 

* Diezerstraat 57, 8011 RC Zwolle

Vragen?